Neuscorrectie Alphen-Chaam

Enkele redenen voor een Neuscorrectie in Alphen-Chaam:

De vorm van de neus is een zeer persoonlijk aspect en bepaalt voor een grootste deel uw uiterlijk. Als u hier niet gelukkig mee bent, dan zou een neuscorrectie operatie uitkomst kunnen bieden. vooral als de vorm van uw neus met functionele klachten gepaard gaat.

Een neuscorrectie in Alphen-Chaam kan de neus verkleinen, rechtzetten, de vorm van de neuspunt verbeteren of een bochel verwijderen. Verder kan de ingreep ook functionele klachten, zoals verstopping of hoofdpijn wegnemen.

Een voorwaarde voor een neuscorrectie in Alphen-Chaam, is dat uw neus volgroeid is. Van belang is ook dat u deze ingreep zelf wenst en dat u hiertoe niet bewogen wordt door anderen. De ingreep kan een duidelijke verbetering van uw neus opleveren.


Ben ik een geschikte kandidaat voor een neuscorrectie?

vraag zich af of u een geschikte kandidaat bent voor een neuscorrectie Alphen-Chaam behandeling?
Dit kan uiteraard alleen bepaald worden op de consultatie.
We zullen u vragen naar uw medische geschiedenis, maar ook naar een eventuele vorige neusoperatie, eventuele verwondingen aan de neus of ademhalingsproblemen. Als u een neuscorrectie ondergaat na een vorige ingreep, is het aangewezen om 1 jaar te wachten na deze ingreep. We zullen nagaan of u moeilijk door uw neus kunt ademen.
In de meeste gevallen kunnen we dit ook zien wanneer we de operatie uitvoeren, omdat dit vrijwel altijd wordt veroorzaakt door een scheef neustussenschot.

De meest gevraagde procedure is om de omvang van neus te verminderen en de vorm te veranderen. Het grootste risico is dat de plastisch chirurg u niet geeft wat u wilt. Daarom is het belangrijk om aan neuscorrectie Alphen-Chaam uit te leggen wat u precies niet mooi vindt aan uw neus. De chirurg van neuscorrectie Alphen-Chaam probeert steeds een neus te maken die in overstemming en proportioneel is.

Het is nuttig om foto’s mee te brengen naar neuscorrectie Alphen-Chaam, van neuzen die u graag ziet, maar denk eraan dat de perfecte neus niet altijd kan gemaakt worden. Stel dat u bijvoorbeeld een kleine, delicate neus wilt. Als uw huid op uw neus te dik is, kunnen we misschien maar gedeeltelijk aan uw wensen voldoen. Als er een functionele stoornis is, zoals een scheef neustussenschot of ademhalingsmoeilijkheden, dan komt uw mutualiteit voor het functionele gedeelte van de ingreep tussen.

Het esthetische deel van de neuscorrectie wordt niet terugbetaald. Vóór de operatie maakt de chirurg van neuscorrectie Alphen-Chaam een aantal foto’s van uw neus, vanuit verschillende richtingen. Deze ‘voor’ foto’s kunnen dan later als referentie gebruikt worden.

de beste neuscorrectie